Wie zijn de trainers?

Maia Kramer

Sinds vele jaren in een leidinggevende positie met veel passie betrokken bij coaching en training van cliënten en professionals op het gebied van verzuim en re-integratie, waaronder arbeidsdeskundigen en bedrijfsartsen. Daarnaast is zij werkzaam als mediator.

Haar achtergrond is onder andere HBO kultureel werk, oplossingsgericht werken, mediation, opleidingen ‘Natuurlijk omgaan met paarden’ en coaching met paarden.
Haar werkwijze kenmerkt zich door het stimuleren van het zelfontdekkend vermogen.
Haar doel is om een ontspannen context aan te bieden waar, door te doen en te ervaren, geleerd kan worden.

 

Karin van der Poll

Karin is sinds 1995 loopbaancoach en trainer van professionals, waaronder HRM managers, bedrijfsartsen, re-integratieconsulenten en leidinggevenden, op het gebied van empowerment en oplossingsgericht werken. Zij heeft een studie afgerond in de gedragswetenschappen. Daarnaast heeft zij meerdere opleidingen gedaan op het gebied van coaching, waaronder een opleiding coaching met paarden.
Haar kracht ligt in haar vermogen om anderen te inspireren en te ondersteunen in hun ontwikkeling. Haar aanpak is luchtig, humorvol en tegelijk effectief en doelgericht.
Haar motto? “De richting van de wind kun je niet beïnvloeden, maar de stand van de zeilen bepaal je zelf.”

 

De ontdekking dat de samenwerking met paarden een enorme meerwaarde kan hebben bij trainingen, heeft voor Maia en Karin geleid tot de oprichting van PaardenKrachtCoaching. De natuurlijke en directe reflectie die plaatsvindt door de input van de paarden leidt snel tot inzicht.

Zowel Maia als Karin hebben jarenlange ervaring met paarden, de laatste 15 jaar vooral met IJslandse paarden.